התפרסם ב – ynet

"מי שחושב שתעשיינים עושים ניליונים חי ב׳לה לה לנד׳. אני צריך להתפרנס״

זאב דוידוביץ', שמנהל כיום יחד עם בן דודו את קבוצת המזון שכוללת את המאפייה הוותיקה, טוען כי לא הוא צריך לשאת את התייקרות מחירי הלחם על גבו: "המדינה צריכה לסייע". על ההרשעה של דודו ושל המאפייה בפרשת קרטל הלחם: "היה הלם במשפחה". וגם: מה הופך אותו דווקא "לקול החולם" בעסק? ראיון מיוחד ל-ynet

קישור לכתבה המלאה >>>

אולי יעניין אותך גם

קמח לא מעובד
טעים לדעת

קמח לא מעובד

בעידן המודרני, רוב טחנות הקמח המתועשות כיום, עושות שימוש בטחינת ״גלילים״ (תהליך שהומצא לראשונה ב 1870 בבודפשט שבהונגריה), בהן גרעיני החיטה נטחנים בעת חיכוך בין גלגלי פלדה.   הטחינה המתועשת, נעשית בשלבים, במטרה להפריד את

קרא עוד »